Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Eier (Größe M)
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 140 g Zucker
- 2 TL Vanillezucker
- 6 EL Grieß, Weichweizen
- 4 EL Rum
- 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 500 g Magertopfen
- Kompott nach Belieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2467 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 673 mg
Alternatieve recepten
Erdäpfelgulasch
1h 10 min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1h 25min
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1 godz. 20 min
Wiener Rehrücken
3h 40min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1h 10 min
Eiernockerl
30 min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 min
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50min
Scheiterhaufen
1h 30min
Topfenpalatschinken
1h 30min
Germknödel
1h