Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Marillen
- 70 g Haselnüsse
- 300 g Weizenmehl, glatt
- 2 TL Backpulver
- 200 g Kochschokolade, in Stücken
- 200 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 60 g Sonnenblumenöl
- 260 g Zucker
- 20 g Vanillezucker
- 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 6 Eier (Größe M)
- 2 EL Staubzucker
- 1 TL Zimt, gemahlen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1156 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ribiseltorte mit Schneehaube
1 godz. 10 min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1 godz. 40 min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1 godz. 35 min
Ribiselschnitten
1 godz.
Ölkuchen mit Marillen
1 godz.
Schoko-Marmorgugelhupf
1 godz. 40 min
Schneller Beerenstrudel
50min
Wiener Rehrücken
3j 40 menit
Marillenkuchen
1 godz. 30 min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4sa 35 dk
Sonntags-Striezel
2 godz. 15 min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1 godz. 30 min