Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Eier (Größe M)
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 340 g Feinkristallzucker
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 2 Prisen Salz
- 2 TL Backpulver
- 280 g Weizenmehl, universal
- 30 - 40 g Milch
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- 500 - 600 g rote Ribisel, von den Rispen gezupft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1855 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 131 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 min
Buchteln mit Powidl
2 Std. 20 Min
Polsterzipfl
2sa 10 dk
Marillenkuchen
1h 30min
Omas Schokoladenobstkuchen
55 min
Ribiselschnitten
1 godz.
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1sa 10 dk
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1sa 35 dk
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45min
Osternest aus Germteig
2 Std.
Mini-Schaumrollen
1h 40min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 godz. 35 min