Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Eier (Größe M)
- 100 g Dinkelkörner
- 2 TL Backpulver
- 370 g Zucker, fein
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 Prise Salz
- 3 EL Wasser
- 250 g Weizenmehl, glatt
- 130 g Milch
- 70 g Rapsöl
- 500 g rote Ribiseln, entstielt, frisch oder gefroren, abgetropft (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 852 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 76 mg
Alternatieve recepten
Marillenknödel "die Besten"
1 Std.
Ribiseltorte mit Schneehaube
1 Std. 10 Min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1 Std. 10 Min
Topfengolatschen
50min
Fastenbeugerl
1 Std. 30 Min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1 Std. 10 Min
Polsterzipfl
2h 10min
Punschkrapferl
1 godz. 5 min
Kardinalschnitten
3 Std.
Marillenkuchen
1 Std. 30 Min
Sonntags-Striezel
2h 15min
Schnelle Biskuitroulade
30min