Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 200 g gekochte Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 100 g Sauerrahm
- 100 g Schlagobers
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen frisch gemahlener schwarzer Pfeffer
- ½ - 1 Bund frischer Schnittlauch, in Röllchen, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 368 kJ / 88 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Eiernockerl
30min
Kaspressknödelsuppe
1h 35 min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55min
Semmelknödel
50min
Österreichischer Kartoffel-Dip (Erdapfelkas)
40min
Fastenbeugerl
1h 30min
Salzstangerl
1h 25min
Ribiselschnitten
1h
Kürbiskernaufstrich
5 min
Liptauer
15min
Eiaufstrich mit Topfen
10 min