Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 Eier (Größe M)
- 2 ½ - 2 ¾ TL Salz, etwas mehr für das Kochwasser
- 350 g Milch
- 50 g Butter, in Stücken und 2-3 EL für die Pfanne
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- 500 g Weizenmehl, griffig
- 1 TL Weinstein-Backpulver
- ½ - 1 Zwiebel, je nach Größe, in Scheiben
- Pfeffer, frisch gemahlen zur Dekoration
- ½ Bund Schnittlauch, frisch, in Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2374 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1174 mg
Alternatieve recepten
Wurstknödel
1h 20min
Rahmsuppe mit Fisolen
35 min
Fisolengulasch
1h 10min
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 min
Schinkenfleckerl überbacken
1h 10min
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1 Std. 25 Min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 min
Eiaufstrich mit Topfen
10min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min
Gefülltes Brathenderl
1h 45min