Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 Eier (Größe M)
- 2 ½ - 2 ¾ TL Salz, etwas mehr für das Kochwasser
- 350 g Milch
- 50 g Butter, in Stücken und 2-3 EL für die Pfanne
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- 500 g Weizenmehl, griffig
- 1 TL Weinstein-Backpulver (optioneel)
- ½ - 1 Zwiebel, je nach Größe, in Scheiben (optioneel)
- Pfeffer, frisch gemahlen zur Dekoration
- ½ Bund Schnittlauch, frisch, in Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2374 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1174 mg
Alternatieve recepten
Erdäpfelgulasch
1h 10 min
Fisolengulasch
1h 10 min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10 min
Gefülltes Brathenderl
1 Std. 45 Min
Wurstknödel
1 godz. 20 min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50min
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Eiaufstrich mit Topfen
10min
Schinkenfleckerl überbacken
1h 10 min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2u. 45min
Germknödel
1h