Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Nudeln, getrocknet, Fleckerl
- 3 TL Salz
- 1 EL Butter, etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Semmelbrösel, etwas mehr zum Ausstreuen der Auflaufform
- 4 Eier
- 80 g Hartkäse (z. B. Emmentaler), in Stücken
- 4 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 250 g Schinkenscheiben, in Streifen
- 250 g Sauerrahm
- 100 g Schlagobers
- 150 g Milch
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2910 kJ / 696 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 23 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 3313 mg
Alternatieve recepten
Erdäpfelgulasch
1h 10 min
Cremige Schinkennudeln überbacken
1h
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10 min
Eiernockerl
30min
Gebackene Schinkenfleckerl
1h
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1h
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1h
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min
Eiaufstrich mit Topfen
10min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1h 25 min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2u. 45min