Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g rote Ribiseln, abgerebelt, etwas mehr zum Dekorieren
- 5 EL Vanillezucker
- 1 EL Zitronensaft
- ½ TL Gelatine, gemahlen, für die Konsistenz (optioneel)
- 250 g dunkle Schokolade, 70% Kakao, in Stücken (siehe Variante)
- 200 g Butter, in Stücken
- 250 g brauner Zucker (siehe Tipp)
- 150 g Weizenmehl, glatt
- ¼ TL Salz
- 6 Eier (Größe M)
-
150
g Walnüsse
of 150 g Macadamianüsse
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2057 kJ / 491 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Schokokipferl mit Krokant
1h 40min
Dukatenbuchteln mit Kanarimilch
1h 50 min
Marillen-Himbeer-Zupfkuchen
2 Std. 50 Min
Erdbeer-Tiramisu
3h
Burgenländerkipferl
1h 25min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30min
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1h 25min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1h 10min
Eva's Sachertorte
1h 40min
Schokomousse-Biskuitroulade
2h 30 min
Marillenkuchen
1h 30min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 Std. 35 Min