![Blunzenpackerl Blunzenpackerl](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F2D81776-77C9-4F13-98E6-B1D899E3E702/Derivates/65a4ccd5-6eef-466f-926f-0adc19453864.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Semmelwürfel
- 80 g Milch
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 10 - 15 g Öl
- 300 - 400 g Blutwurst, geschält
- 1 Packung Blätterteig
- 1 Ei, verquirlt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1928 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 16.2 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Zwetschkenknödel zum Löffeln
55 Min
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55 Min
Kipferlkoch mit Vanilleobers
55 Min
Gebackene Schinkenfleckerl
1 Std.
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1 Std.
Coq au vin
3h
Osterschinken im Brotteig mit Selchsuppe
2 Std. 45 Min
Knödelgugelhupf mit Schinken, Tomaten und Oliven
55 Min
Schweinslungenbraten mit Letscho und Ei
1 Std.
Boef Stroganoff
50 Min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min
Schinkenfleckerl überbacken
1 Std. 10 Min