Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tapenade
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 50 g grüne Oliven, entkernt
- 1 Bund glatte Petersilie, frisch (ca. 20 g), Blätter abgezupft
- 1 EL Kapern, eingelegt, abgetropft
- 1 EL Zitronensaft
- 20 g Wasser
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
Huhn, Spargel und Nudeln
- 1200 g Wasser
- 300 g grüner Spargel, das untere Drittel geschält, in schrägen Stücken (4 cm)
- 5 g Olivenöl
- 2 ¾ TL Salz
- 2 Hühnerbrustfilets, à 130 g
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 120 g Tagliatelle (z. B. Kochzeit: 6-8 Minuten)
- 100 g Babyspinat, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2336 kJ / 559 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 2403 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kalbsrouladen mit Bohnenstampf
45min
Risotto mit Wildbrokkoli
40 Min
Schweinerippchen mit Barbecue-Sauce
35 Min
One Pot Asia Soup mit Eiernudeln und Huhn
40 Min
Hendlroulade mit Kürbisgemüse
45min
Sommer Bolognese Bowl
35 Min
Schweinslungenbraten mit Spargel
1h 10min
Kräuterfisch mit Karottenreis und Rucolasauce
55 Min
Gemüsereis mit Huhn, Asia-Style
55 Min
Schweinslungenbraten mit Erdäpfel-Sellerie-Stampf
1 godz. 5 min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 Min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 Min