Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Hühnerbrust, in Stücken (2 cm)
- 60 g Olivenöl
- 30 g Sojasauce
- 1 TL Salz
-
200
g Langkornreis
of 200 g Basmati-Reis, weiß - 20 g frische Petersilienblätter
- 20 g frische Korianderblätter
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 20 g frischer Ingwer, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g rote Paprika, in Stücken
-
800
g Geflügelfond
of 800 g Gemüsesuppe - ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 200 g Brokkoliröschen (2-3 cm)
- 200 g Karotten, in Scheiben (2 mm)
- 10 g Maisstärke
- 40 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1549 kJ / 370 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kokoscurry mit Huhn
45 min
Gemüsereis mit Ei
35 min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35 min
Gemüsesuppe mit Henderl und Gerste
40 min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1h 25 min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50 min
Hendl-Spinat-Bowl mit Eiernudeln
45 min
Putengulasch mit Erdäpfeln
35 min
Boef Stroganoff
50 min
Wraps mit Hendlfleisch und Mais
40 min
Huhn süß-sauer mit Basmatireis
50 min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 min