Compatibele versies
Schnelles Thai-Hähnchen-Curry mit Basmati-Reis
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Reis
- 300 g Basmatireis
- 1300 g Wasser
- 1 - 1 ½ TL Salz
- 20 g Olivenöl
Hühnercurry
- 1 Knoblauchzehe
- 50 - 100 g Zwiebeln, halbiert
- ½ - 1 TL Salz
- 30 g Öl
- 50 - 100 g rote Currypaste
- 200 g Kokosmilch
- 200 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken (3 cm)
- 100 g Karotten, in mundgerechten Stücken
- 600 g Hühnerbrustfilets, ohne Haut, in Würfeln (3 cm)
- 150 g grüne Erbsen, tiefgekühlt
- 2 - 3 Stängel Koriander, frisch, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3120 kJ / 746 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 1092 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Überbackene Hühnerbrust in Tomatensauce mit Erdäpfelpüree
1 Std.
Chili con Carne (XXL)
50 Min
Huhn süß-sauer mit Basmatireis
45 min
Menü: Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln; Zwetschkenknödel zum Löffeln
1 Std. 50 Min
Indisches Gemüsecurry
50 Min
Lasagne
1h 45min
Garnelencurry mit Basmati-Reis
30 Min
Garam-Masala-Hähnchen mit Reis
50 Min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Erdäpfelpüree (XXL)
1 godz. 40 min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
45 min
Butter Chicken mit Kürbis und Basmati-Wildreismischung
1 Std.
Rindergulasch mit Semmelknödeln und Rotkraut
1 godz. 40 min