Kalbfleischpflanzerl mit Vorarlberger Bergkäse

Kalbfleischpflanzerl mit Vorarlberger Bergkäse

4.7 127 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 40min
20 Stück

Ingrediënten

  • frische Petersilie Blättchen abgezupft
    30 g
  • Semmel, altbacken in Stücken
    1
  • Bergkäse (Vorarlberger Bergkäse 6 Monate gereift, z.B. RUPP), in Stücken
    200 g
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Butter in Stücken
    30 g
  • Kalbsfaschiertes
    500 g
    500 g gemischtes Faschiertes (vom Rind und Schwein)
  • Ei (Größe M)
    1
  • Senf
    2 EL
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ½ TL
  • Butterschmalz zum Braten
    Öl zum Braten

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Stück

Eiwitten 9 g
Calorieën 517 kJ / 124 kcal
Vetten 9 g
Vezels 5 g
Koolhydraten 2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...