Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 Semmel, altbacken, in Stücken
- 200 g Bergkäse (Vorarlberger Bergkäse 6 Monate gereift, z.B. RUPP), in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Butter, in Stücken
-
500
g Kalbsfaschiertes
of 500 g gemischtes Faschiertes (vom Rind und Schwein) - 1 Ei (Größe M)
- 2 EL Senf
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
Butterschmalz zum Braten
of Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 517 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebackene Speckknödel
50min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1h 25 min
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1h
Rinderhüfte mit Sommergemüse und Hollandaise
2 Std.
Pulled Pork Burger BBQ-Style
1h 40min
Boef Stroganoff
50min
Schnelle cremige Polenta
25 Min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1h 40min
Backhendlsalat mit Kürbiskernen
45 min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 Min
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1h 25 min
Wälder Käsknöpfle
55 Min