Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Würzige Zucchini-Füllung
- 40 g Semmelwürfel, trocken
- 60 g Parmesan in Stücken (2-3 cm)
- 30 g natives Olivenöl extra
- 100 g Speck, geräuchert, in Würfeln
- 150 g Zucchini in Stücken (1 cm)
- 1 Prise Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1000 g Wasser
- 1 EL Essig
Hühnerfilets sous-vide
- 1500 g Wasser
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (siehe Tipp)
- 600 - 700 g Hühnerfilets
- 4 Prisen Salz
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- natives Olivenöl extra
- 20 g Butterschmalz (ca. 1 EL)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3216 kJ / 768 kcal
- Eiwitten
- 72 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 48 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1968 mg
Alternatieve recepten
Rindergulasch mit Semmelknödeln und Rotkraut
1h 40min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2h 30 min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1 godz. 5 min
Coq au vin
3h
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3h 40min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1h 20 min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20min
Überbackene Hühnerbrust in Tomatensauce mit Erdäpfelpüree
1h
Rindsgulasch klassisch
3h 20min
Schweinslungenbraten mit Erdäpfel-Sellerie-Stampf
1 godz. 5 min
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1h 25min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min