Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Piri Piri-Hendl
- 3 Knoblauchzehen
- 4 Chilis, frisch, in Stücken (3-4 cm), halbiert
- 2 - 4 Bird's Eye Chilis, getrocknet, nach Geschmack
- ½ EL Paprikapulver, geräuchert
- 1 TL Salz, grob
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 100 g Olivenöl
- 50 g Rotweinessig
- 1 Hendl (ca. 1500 g), ganz
Gemüsesalat
- 500 g gemischtes Gemüse, in Stücken (5-6 cm), (z.B. Knollensellerie, Brokkoli, Karotten, Paprikaschoten)
- 100 g Mayonnaise
- 1 TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 ½ EL Dijonsenf
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3317 kJ / 792 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 66 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Affogato mit karamellisiertem Bananeneis
15 Std.
Geröstete Leber
30min
Hendlgulasch mit Pilzen und böhmischen Knödeln
1h 20min
Chili-Limetten-Hendl mit Karfiolreis
1 godz. 10 min
Schweinslungenbraten in Senfmarinade mit Petersil-Erdäpfeln
8u.
Caffè-Latte-Eislutscher mit Karamell
5h 25min
Lachsforelle sous-vide mit Gemüse
1 godz. 30 min
Marinierte Lammkoteletts mit Maisdip
3h 30min
Slow Cooking BBQ-Rippchen
4h
Brisket mit Backerdäpfel und zweierlei Dips
24h
Gefülltes Hendl mit Reis
2 godz.
Prime Ribs mit Honig-Rosmarin-Glasur und Erdäpfelgratin
6 godz. 30 min