Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hühnerkeulen in Paprikasauce
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, in Spalten (5 mm)
- 150 g Tomaten, reif, in Stücken
- 300 g rote Paprika, in Stücken
- 1 - 2 TL Chilipulver, nach Geschmack und Schärfe (optioneel)
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 10 g Petersilienblättchen, frisch
- 1 ½ TL Oregano, getrocknet
- 20 g Rotweinessig
- 20 g Tomatenmark
- 15 g Zucker
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
-
800
g Hühneroberkeulen, ohne Haut, mit Knochen
of 800 g Hühnerunterkeulen, ohne Haut, mit Knochen - 250 g Hühnerbrühe (siehe Tipp)
Reis (siehe Tipp)
- 700 g Wasser
- ½ TL Salz
- 250 g Langkornreis, weiß
- 1 Zitrone, in Spalten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2759 kJ / 658 kcal
- Eiwitten
- 60 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 327 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fleischbällchen in Tomatensauce
35 Min
Geröstete Leber
30 Min
Hühnersuppe mit Nudeln
50 Min
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3h 40min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50 Min
Basmati Reis
15min
Reisfleisch
2h 20min
Paprika-Gulasch mit Wurst
30 Min
Hendlgulasch mit Pilzen
35 Min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1 Std.
Rindsgulasch klassisch
3小时 20 分钟
Hendl mit Erdäpfeln, Gemüse und Tomatensauce aus dem Backofen
2h