Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hühnerkeulen in Paprikasauce
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, in Spalten (5 mm)
- 150 g Tomaten, reif, in Stücken
- 300 g rote Paprika, in Stücken
- 1 - 2 TL Chilipulver, nach Geschmack und Schärfe (optioneel)
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 10 g Petersilienblättchen, frisch
- 1 ½ TL Oregano, getrocknet
- 20 g Rotweinessig
- 20 g Tomatenmark
- 15 g Zucker
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
-
800
g Hühneroberkeulen, ohne Haut, mit Knochen
of 800 g Hühnerunterkeulen, ohne Haut, mit Knochen - 250 g Hühnerbrühe (siehe Tipp)
Reis (siehe Tipp)
- 700 g Wasser
- ½ TL Salz
- 250 g Langkornreis, weiß
- 1 Zitrone, in Spalten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2759 kJ / 658 kcal
- Eiwitten
- 60 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 327 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hühnersuppe mit Nudeln
50 Min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Erdäpfelpüree (XXL)
1h 40 min
Fleischrauggn mit Kräuterrahmsauce
45 Min
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3 Std. 40 Min
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2 godz. 30 min
Schweinerippchen mit Barbecue-Sauce
35 min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35 min
Überbackene Hühnerbrust in Tomatensauce mit Erdäpfelpüree
1h
Pulled Chicken Curry Burger
2h 20 min
Rindsgulasch klassisch
3h 20 min
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1h 40 min