Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 600 g Faschiertes, gemischt
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 - 2 TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, in Spalten (5 mm)
- 50 g Rotwein
- 800 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 50 g Tomatenmark
- 1 TL Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2247 kJ / 536 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 700 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Reisfleisch
2h 20 min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1h
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3u. 30min
Coq au vin
3 Std.
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2h 30 min
Fruchtiges Pulled Pork
9 Std. 10 Min
Salzburger Bierfleisch
6 Std. 50 Min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20 min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35 min
Altbayerischer Leberkäse
25 Std. 5 Min
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4h
Rindsgulasch klassisch
3h 20 min