Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 600 g Faschiertes, gemischt
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 - 2 TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, in Spalten (5 mm)
- 50 g Rotwein
- 800 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 50 g Tomatenmark
- 1 TL Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2247 kJ / 536 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 700 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Suppentopf mit Bratwurst
45 Min
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4 Std.
Salzburger Bierfleisch
6 godz. 50 min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 godz. 20 min
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2sa 30 dk
Reisfleisch
2 godz. 20 min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20 dk
Zwiebeln anbraten
25 dk
Fruchtiges Pulled Pork
9h 10min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35 dk
Rindsgulasch klassisch
3sa 20 dk
Fleischbällchen auf schwedische Art (Köttbullar)
40 dk