Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce

Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce

3.9 142 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 40min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Parmesan in Stücken
    60 g
  • Faschiertes, gemischt
    600 g
  • Oregano, getrocknet
    1 TL
  • Salz
    1 - 2 TL
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    ¼ TL
  • Knoblauchzehen halbiert
    3
  • Olivenöl
    20 g
  • Zwiebeln in Spalten (5 mm)
    200 g
  • Rotwein
    50 g
  • stückige Tomaten, aus der Dose
    800 g
  • Tomatenmark
    50 g
  • Zucker
    1 TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 700 mg
Eiwitten 38 g
Calorieën 2247 kJ / 536 kcal
Vetten 35 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 14 g
Koolhydraten 15 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...