Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g Schweinefleisch, ausgelöst, im Ganzen (Schopf oder Schulter)
- 1 TL Paprikapulver, geräuchert
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Knoblauch, granuliert
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 150 g Zwiebeln, in Spalten
- 300 g Barbecue-Sauce (siehe Tipp)
- 15 g Worcestershire-Sauce
-
250
g Apfelsaft
of 250 g Ananassaft - 250 g Rinderfond
- 25 g Apfelessig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2220 kJ / 531 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2 godz. 25 min
Zitronige Chicken-Wings sous-vide mit Erdäpfeln
3h
Käse-Leberkäse
14h 15min
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3h 40 min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20min
Reisfleisch
2h 20min
Einmachgläser gründlich reinigen
30min
Huhn süß-sauer mit Basmatireis
50min
Fleischbällchen auf schwedische Art (Köttbullar)
40 Min
Pulled Pork Burger BBQ-Style
1h 40min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Glasierte Babykarotten
25min