Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 440 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Bemehlen
- 440 g Weizenmehl, griffig
- 2 TL Salz
- 3 Eier (Größe M)
- 3 Eidotter
- 50 g Wasser
- 60 g Olivenöl
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 300 g rote Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
-
75
g Speckwürfel
of 75 g Bratwurst, roh (italienische Salsiccia), geschält, in Stücken - 80 g Tomatenmark
- 30 g Butter
- 800 g Rindsgulaschfleisch
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ¾ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Thymian, getrocknet
- 2 TL Oregano, getrocknet
- 500 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 100 g Rotwein
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4472 kJ / 1067 kcal
- Eiwitten
- 63 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 56 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Erdäpfelpüree (XXL)
1 godz. 40 min
Hirschragout mit cremiger Polenta
2 godz. 20 min
Rindsragout mit Erdäpfel-Karotten-Püree
50min
Boeuf Bourguignon
2h 45min
Risotto Milanese
35min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 godz. 20 min
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Kalbsrahmgulasch
1 godz.
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 min
Boef Stroganoff
50min
Rindsgulasch klassisch
3h 20 min
Fiakergulasch
2 godz. 15 min