Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Avocadocreme
- 2 Bio-Limetten
- 400 g Avocado (essreif), in Stücken
- ½ TL Salz
Lachs sous-vide
- 1450 g Wasser
- 600 g Lachsfilets, frisch ca. 3 cm dick (4 Stücke)
- 4 Prisen Salz
- 4 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 20 g Olivenöl, etwas mehr zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2053 kJ / 491 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 41 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 371 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotes Curry mit Ente
1h 10min
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3h 30min
Sous-vide Oktopus-Salat
8h
Steaks mit Karotten-Pastinaken-Püree, karamellisierten Zwiebeln und knusprigen Pastinakenfäden
1h 20min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7 godz. 30 min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1h 20min
Pikante Tarte mit Thunfisch, Eiern und Kapern
1h 10min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2h 30min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 godz. 20 min
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35 min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min