Lachs sous-vide mit Avocadocreme

Lachs sous-vide mit Avocadocreme

4.1 17 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 5min
4 Portionen

Ingrediënten

Avocadocreme
  • Bio-Limetten
    2
  • Avocado (essreif), in Stücken
    400 g
  • Salz
    ½ TL
Lachs sous-vide
  • Wasser
    1450 g
  • Salz
    4 Prisen
  • weißer Pfeffer, gemahlen
    4 Prisen
  • Olivenöl
    2 EL
  • Lachsfilets, frisch ca. 3 cm dick (4 Stücke)
    600 g

Voeding per 1 Portion

Calorieën 491 kcal / 2053 kJ
Eiwitten 30 g
Vetten 41 g
Koolhydraten 2 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 7 g
Natrium 371 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...