
Apparaten en accessoires
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 5min
4 Portionen
Ingrediënten
Avocadocreme
-
Bio-Limetten2
-
Avocado (essreif), in Stücken400 g
-
Salz½ TL
Lachs sous-vide
-
Wasser1450 g
-
Salz4 Prisen
-
weißer Pfeffer, gemahlen4 Prisen
-
Olivenöl2 EL
-
Lachsfilets, frisch ca. 3 cm dick (4 Stücke)600 g
Voeding per 1 Portion
Calorieën
491 kcal /
2053 kJ
Eiwitten
30 g
Vetten
41 g
Koolhydraten
2 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
7 g
Natrium
371 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Sous-vide
20 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk