Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 250 - 300 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 250 g Fisolen, TK
- 4 Eier (Größe M)
- 250 g Gurke
- 1 ¼ TL Salz
- 250 g Rispentomaten
- 150 g Paprikaschoten
- 100 g Olivenöl
- 35 g Apfelessig
- 1 - 2 TL Zucker
- 70 g Sardellenfilets, in Öl eingelegt, abgetropft (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 100 g Eisbergsalat, zerpflückt
- 320 g Thunfisch, aus der Dose, in Lake
- 60 - 80 g schwarze Oliven
- 1 Baguette
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2320 kJ / 554 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bruschetta mit Tomate und Mozzarella
25min
Gemüsesalat im Glas
20min
Kräutertopfen
15min
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1 godz.
Cremiger Erdäpfelsalat mit Apfel und Stangensellerie
1 godz.
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35min
Salat mit Garnelen, Räucherlachs und Avocadocreme
20min
Gurkensalat mit Räucherforelle
30 min
Ingwerdrink
1h 30min
Obstsalat
15min
Backhendlsalat mit Kürbiskernen
45 min
Nudelsalat mit Joghurtdressing
45 min