Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 250 - 300 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 250 g Fisolen, TK
- 4 Eier (Größe M)
- 250 g Gurke
- 1 ¼ TL Salz
- 250 g Rispentomaten
- 150 g Paprikaschoten
- 100 g Olivenöl
- 35 g Apfelessig
- 1 - 2 TL Zucker
- 70 g Sardellenfilets, in Öl eingelegt, abgetropft (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 100 g Eisbergsalat, zerpflückt
- 320 g Thunfisch, aus der Dose, in Lake
- 60 - 80 g schwarze Oliven
- 1 Baguette
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2320 kJ / 554 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bruschetta mit Tomate und Mozzarella
25 min
Gefüllte Tomaten
50min
Kohlsprossen-Salat mit Mandeln und Cranberrys
35 min
Gurkensalat mit Räucherforelle
30min
Rote-Rüben-Salat mit Blutorangenvinaigrette
40min
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35 min
Kichererbsensalat mit Kräuterdressing
20 min
Nudelsalat mit Joghurtdressing
45min
Crostini "Tricolore"
35 min
Salat mit Garnelen, Räucherlachs und Avocadocreme
20 min
Wraps mit Hendlfleisch und Mais
40min
Ingwerdrink
1h 30min