Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g durchwachsener Selchspeck, in Stiften bzw. Scheiben (5-7 mm)
- 800 g Lammfleisch aus der Schulter, ohne Knochen
- 30 g Schmalz
- 300 g Karotten
- 200 g passierte Tomaten
- 1 Gewürznelke
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 250 g Bratwürste, roh, in Stücken (2-3 cm, siehe Tipp)
- 300 g weiße Bohnen, aus der Dose, gewaschen und abgetropft
- ½ Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2555 kJ / 610 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1 Std. 10 Min
Asiatisches Schmorfleisch
2 Std. 30 Min
Marokkanische Hühnersuppe (Harira)
1 Std.
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4h
Mini Panettone mit Manner Orangen Herzen
4u. 25min
Karpfengulasch
55 Min
Curryhenderl mit fruchtigem Fenchelsalat
35 Min
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50 Min
Venusmuschelsuppe mit Riesengarnelen
1 Std.
Shrimp Creole
40 Min
Rinderfilet à la Esterhazy
50 Min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1 Std. 5 Min