Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g durchwachsener Selchspeck, in Stiften bzw. Scheiben (5-7 mm)
- 800 g Lammfleisch aus der Schulter, ohne Knochen
- 30 g Schmalz
- 300 g Karotten
- 200 g passierte Tomaten
- 1 Gewürznelke
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 250 g Bratwürste, roh, in Stücken (2-3 cm, siehe Tipp)
- 300 g weiße Bohnen, aus der Dose, gewaschen und abgetropft
- ½ Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2555 kJ / 610 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coq au vin
3h
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5min
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9h
Sous-vide Schweinsbäckchen in Rotwein
8h 45min
Boeuf Bourguignon
2h 45min
Wirsingrouladen mit Hendlfülle und Paprikagemüse
1h
Asiatisches Schmorfleisch
2 Std. 30 Min
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1h 40min
Salzburger Bierfleisch
6 godz. 50 min
Boef Stroganoff
50min
Orientalischer Lammeintopf
1 Std. 10 Min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min