Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
15
g Erdnussöl
of 15 g Sonnenblumenöl - 600 g Rindsgulaschfleisch, in Stücken (3 cm)
- 15 g Ahornsirup
-
70
g Reiswein
of 70 g Weißwein - 100 g Sojasauce
- 80 g Wasser und 1 EL für die Stärke
- 10 g Reisessig
- 5 - 10 g frischer Ingwer, fein gehackt
- ¼ TL Chiliflocken, getrocknet
- 3 Sternanise (siehe Tipp)
- 1 - 2 rote Paprika, je nach Größe
-
100
g Champignons, frisch
of 100 g frische Shiitakepilze - 300 g Brokkoli
- 1 Frühlingszwiebel
- 2 Knoblauchzehen
- ½ Bund frischer Koriander, Blättchen abgezupft
- ¾ - 1 TL Maisstärke
- Sesam, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1633 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kokoscurry mit Huhn
45 Min
Curry Bowl mit schwarzem Reis und Hühnerfilet
1u.
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1 Std. 10 Min
Pad Thai mit Huhn
30 Min
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2u. 25min
Coq au vin
3u.
Hendl-Spinat-Bowl mit Eiernudeln
45 Min
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1u. 40min
Boef Stroganoff
50 Min
Marokkanisches Huhn mit Couscous
45 Min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20min
Rinderfilet à la Esterhazy
50 Min