Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Sesamsamen
- 4 Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g), (siehe Tipp)
- 75 g Teriyaki-Sauce
- 20 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1195 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1 godz. 5 min
Asiatisches Schmorfleisch
2h 30 min.
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 godz. 20 min
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2h 25min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2h 30 min.
Menü: Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme; Mandelpudding
1h 20 min.
Sous-vide Birnen mit Zimtsauce
1h 50min
Fruchtiges Pulled Pork
9h 10min
Boeuf Bourguignon
2 Std. 45 Min
Menü: Melanzaniröllchen, Orecchiette mit Olivensugo und Panna Cotta
1h
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1h 20 min.
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30 min