Sous-vide Teriyaki Lachs
TM6

Sous-vide Teriyaki Lachs

4.5 (35 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g Sesamsamen
  • 4 Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g), (siehe Tipp)
  • 75 g Teriyaki-Sauce
  • 20 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
  • Wasser bis zur Maximummarkierung
  • 30 g Zitronensaft

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1195 kJ / 286 kcal
Eiwitten
31 g
Koolhydraten
5 g
Vetten
16 g
Vezels
2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten