Sous-vide Teriyaki Lachs

Sous-vide Teriyaki Lachs

4.5 39 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Sesamsamen
    50 g
  • Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g), (siehe Tipp)
    4
  • Teriyaki-Sauce
    75 g
  • frischer Ingwer in dünnen Scheiben
    20 g
  • Wasser bis zur Maximummarkierung
  • Zitronensaft
    30 g
    1 gestr. TL Zitronensäure, (siehe Tipp)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 95 mg
Eiwitten 31 g
Calorieën 1195 kJ / 286 kcal
Vetten 16 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraten 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...