
Apparaten en accessoires
Sous-vide Teriyaki Lachs
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Sesamsamen50 g
-
Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g), (siehe Tipp)4
-
Teriyaki-Sauce75 g
-
frischer Ingwer in dünnen Scheiben20 g
-
Wasser bis zur Maximummarkierung
-
Zitronensaft30 g
Voeding per 1 Portion
Calorieën
286 kcal /
1195 kJ
Eiwitten
31 g
Vetten
16 g
Koolhydraten
5 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
3 g
Natrium
95 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Sous-vide
8 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk