Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Rapsöl
- 60 g Balsamico-Essig
- 50 g Ahornsirup
- 15 g Zitronensaft
- 130 g frische Heidelbeeren
- ¼ TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 539 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kräuterbutter
10 Min
Alpendressing mit RUPP Feinster Streich Bergkäse
5 Min
Heidelbeer-Balsamico-Dressing
5 Min
Birchermüsli to go
40min
Overnight Oats mit Feigen
13h
Rote-Rüben-Salat mit Blutorangenvinaigrette
40min
Kürbiskern-Salatsauce
10 Min
Waldorfsalat mit Weintrauben
1h
French Dressing
5 Min
Orangen-Mohn-Joghurt Dressing
5 Min
Radieschenblätterpesto mit Haselnüssen
45 Min
Kohlrabi-Apfel-Rohkost mit Löwenzahn und karamellisiertem Ziegenkäse
15 min