Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 170 g Butter, in Stücken, kalt, etwas mehr zum Einfetten
- 3 Eier (Größe M)
- ½ TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Salz
- 120 g Hartkäse, in Stücken
- 510 - 560 g rote Zwiebeln
- 30 g Wasser
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- 125 g Crème fraîche
- 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Thymianblättchen, frisch
- 1 TL Zucker
- 150 g Speckwürfel
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2147 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kürbis-Rosmarin-Quiche
1 Std.
Zwiebel-Käse-Tarte
1 Std. 10 Min
Tomatentarte à la Provence
55 min
Sous-vide Birnen mit Zimtsauce
1 Std. 50 Min
Boeuf Bourguignon
2h 45min
Chicorée mit Blauschimmelsauce
25 Min
Tarte mit Spinat und Feta
50min
Brombeertorte
4h 20min
Pikante Tarte mit Thunfisch, Eiern und Kapern
1 Std. 10 Min
Salzburger Bierfleisch
6u. 50min
Spanakopita (Griechischer Spinatstrudel)
1 Std. 30 Min
Lustenauer Käsdönnala
2 Std. 30 Min