Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
40 - 45
g Koriander, frisch, Blättchen abgezupft, feine Stängel grob geschnitten
of 40 - 45 g Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft, feine Stängel grob geschnitten - 80 g Salz, unjodiert
- 20 g Sesamöl, geröstet
- 40 g frischer Ingwer, geschält, in Scheiben
-
4
frische Kaffir-Limettenblätter
of 1 Stängel frisches Zitronengras, in Scheiben (5 mm) - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 350 g Karotten, geschält, in Stücken
- 250 g rote Paprika, in Stücken
- 1 Stück Bird's Eye Chili, frisch, entkernt, halbiert
- 150 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 150 g Paradeiser, in Stücken
- 60 g Misopaste
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 644 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Getrüffelte Erdäpfelsuppe (vegan)
35 Min
Marzipan Glücksschweinchen
2h 30min
Marokkanische Hühnersuppe (Harira)
1 Std.
Wildkräuterpesto mit Hanfsamen
45min
Currypaste mit frischem Kurkuma
40 Min
Amerikanisches Blue Cheese Dressing
5 Min
Marinierte Schwammerl in Öl
48h 30min
Oliventapenade mit Walnüssen
40 Min
Ingwersalzpaste
30 Min
Grüne Currypaste
25 Min
Chimichurri - Argentinische Kräutersauce
3j 10 menit
Jungli Laal Maas
5 Std.