Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
40 - 45
g Koriander, frisch, Blättchen abgezupft, feine Stängel grob geschnitten
of 40 - 45 g Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft, feine Stängel grob geschnitten - 80 g Salz, unjodiert
- 20 g Sesamöl, geröstet
- 40 g frischer Ingwer, geschält, in Scheiben
-
4
frische Kaffir-Limettenblätter
of 1 Stängel frisches Zitronengras, in Scheiben (5 mm) - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 350 g Karotten, geschält, in Stücken
- 250 g rote Paprika, in Stücken
- 1 Stück Bird's Eye Chili, frisch, entkernt, halbiert
- 150 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 150 g Paradeiser, in Stücken
- 60 g Misopaste
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 644 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fruchtiges Tomatenketchup
2 godz. 25 min
Vietnamesische Beef Pho
1h 45min
Rotes Curry mit Ente
1h 10min
Steinpilze sous-vide
30 min
Grobe Bratwurst aus der Pfanne
14h 30min
Garam Masala (Gewürzmischung)
10min
Kimchi
74 Std. 15 Min
Currypaste mit frischem Kurkuma
40min
Dal Makhani
1 godz. 15 min
Grüne Currypaste
25min
Korma Paste
1 godz. 15 min
Linsenaufstrich
30 min