Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Birne (260 g), festes Fruchtfleisch, geviertelt, in Scheiben (5 mm)
- 125 g Ziegenkäse, weich (Frischkäse), in Scheiben (1 cm)
- 3 EL Zitronensaft
- 1 Zweiglein Rosmarin, frisch, klein, abgezupft
- 40 g Walnüsse, halbiert
- 30 g Honig
- 30 g Olivenöl
- etwas Salz
- etwas Pfeffer, gemahlen
- 500 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1115 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 150 mg
Alternatieve recepten
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2h 30min
Polentatarte mit Ricotta und Kürbis
1 Std. 5 Min
Chicoréeschiffchen mit Oliven-Nuss-Tapenade
10 Min
Linsen Dhal mit Spinat und Garnelen
35 Min
Lauwarmer Kürbissalat mit Minzdressing
50min
Scallops & Pea Puree
20 Min
Lachstatar mit Avocado und Ei
45min
Quiche mit Apfel und Ziegenkäse
1 Std. 25 Min
Zitronenrisotto
30 Min
Vitello tonnato sous-vide
4 Std. 30 Min
Lachstatar auf Avocadomus
15 Min
Fenchel-Maroni Suppe
35 Min