Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Paradeiser
- 50 - 70 g Zucchini
- 1 Packung Blätterteig, aus dem Kühlregal
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 10 g Olivenöl, etwas mehr zum Beträufeln
- 2 ½ TL Kräuter der Provence, getrocknet
- ½ TL Salz
- 3 - 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 125 g Crème fraîche
- 150 - 200 g Ziegenkäse, hart, in Stücken
- 1 Ei
- 2 EL Dijonsenf
- 1 TL Honig
- 2 - 3 Zweiglein Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2190 kJ / 523 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 23 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Käse-Omelette mit Spinat
30 min
Melanzani-Zucchini-Auflauf mit Linsen
1 godz. 20 min
Kürbis-Rosmarin-Quiche
1h
Menü: Melanzaniröllchen, Orecchiette mit Olivensugo und Panna Cotta
1h
Karfiol-Salsiccia-Cannelloni
1 godz. 20 min
Tarte mit Spinat und Feta
50 min
Crostini "Tricolore"
35 min
Pikante Tarte mit Thunfisch, Eiern und Kapern
1 godz. 10 min
Spicy Polenta mit RUPP Cheddar Chili
30 min
Würziger Bergkäse-Zucchini-Kuchen mit Pilzen
50 min
Kräuterlasagne mit Tomatensalsa
1h 5min
Polentaschnitten mit Gemüse
45 min