Tomatentarte à la Provence

Tomatentarte à la Provence

4.6 52 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Paradeiser
    200 g
  • Zucchini
    50 - 70 g
  • Blätterteig, aus dem Kühlregal
    1 Packung
  • Zwiebeln halbiert
    120 g
  • Knoblauchzehe halbiert
    1
  • Olivenöl etwas mehr zum Beträufeln
    10 g
  • Kräuter der Provence, getrocknet
    2 ½ TL
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    3 - 4 Prisen
  • Crème fraîche
    125 g
  • Ziegenkäse, hart in Stücken
    150 - 200 g
  • Ei
    1
  • Dijonsenf
    2 EL
  • Honig
    1 TL
  • Thymian, frisch Blättchen abgezupft
    2 - 3 Zweiglein

Voeding per 1 Portion

Calorieën 523 kcal / 2190 kJ
Eiwitten 21 g
Vetten 36 g
Koolhydraten 29 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 23 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...