Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Butter
-
40
g trockene Semmeln, in Stücken
of 40 g Semmelwürfel - 5 - 10 Blättchen frisches Basilikum
- 30 g Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 150 g Babyspinat, frisch
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Muskat, gemahlen
- 3 - 5 Blätter Filoteig
- 120 g Naturjoghurt
- 2 Eier
- ¼ TL Salz
- 80 g Feta, in Stücken
- 20 - 30 g Pinienkerne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1605 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Topping
45 min
Frittata verde - Grüne Gemüse Frittata
35min
Kürbis-Rosmarin-Quiche
1h
Tomatentarte à la Provence
55 min
Menü: Melanzaniröllchen, Orecchiette mit Olivensugo und Panna Cotta
1h
Polentatarte mit Ricotta und Kürbis
1 Std. 5 Min
Bunte Ofen-Tortilla
1 godz. 10 min
Würziger Bergkäse-Zucchini-Kuchen mit Pilzen
50min
Brownies mit Ribiselsorbet
5 Std.
Empanadillas mit Gemüse-Käse-Füllung
1 godz. 10 min
One Pot Pasta mit zitronigem Pesto und grünem Gemüse
35min
Quiche mit Apfel und Ziegenkäse
1 Std. 25 Min