Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Germteig
- 140 g Wasser, kalt
- 10 g frische Germ
- 1 TL Zucker
- 230 g Weizenmehl, glatt
- 1 ¼ TL Salz
- Olivenöl zum Einfetten
Füllung
- 50 g Sojagranulat
- 200 g Wasser, heiß
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ - 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 80 g Zwiebeln, geviertelt
- 100 g Melanzani mit Schale, in Stücken (2-3 cm)
- 50 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- ½ TL Chiliflocken, getrocknet
- 1 TL Ras el Hanout
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 Prise Safran
- 25 g Zitronensaft
- 50 g Babyspinat, frisch
- 50 g Feta, zerkleinert
Fertigstellung
- Weizenmehl zum Bemehlen
- Wasser zum Bestreichen
- Öl für die Pfanne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1595 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa Nuggets
1 Std.
Eierschwammerl-Empanadas
1 Std. 45 Min
Spinatschnecke
1 Std. 30 Min
Falafel mit R'gaif-Fladenbrot und Tahina
1h 25 min
Orientalische Falafel Bowl
1 Std. 50 Min
Empanadillas mit Gemüse-Käse-Füllung
1h 10 min
Israelische vegetarische Pitas (sabich)
40 min
Halloumi-Pitas mit Melanzanicreme
1 Std. 45 Min
Mais Falafel
40 min
Süßkartoffelstrudel mit Spinat und Pinienkernen
1 godz. 40 min
Vegetarische Samosas aus dem Backofen
2u. 15min
Mexican Bowl mit Fladenbrot
1 Std. 15 Min