Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g Koriander, frisch, Blättchen abgezupft
- 800 g Wasser
- 220 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (1 cm)
- 120 g Quinoa
- 25 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g grüne Erbsen, tiefgekühlt
- 1 EL Semmelbrösel
- 1 TL Salz
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 TL Garam Masala
- etwas Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 252 kJ / 60 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45min
Brokkolilaibchen mit Nusskruste
55min
Dinkel-Palatschinken mit Linsenfülle und Hollandaise
1h
Empanadillas mit Gemüse-Käse-Füllung
1h 10min
Linsen-Gemüsestrudel mit Radicchiosalat
1h 45min
Gebratene Kräuterpolenta auf Ratatouille (vegan)
1h
Polenta Pizza mit RUPP Rauchkäse Chili Paprika
55min
Mit Kichererbsen gefüllte Paprika und Bulgur (vegan)
35 Min
Bowl mit Zartweizen, Gemüse und Rote-Rüben-Hummus
50min
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1 godz. 5 min
Linsenbraten mit cremigem Gemüsesalat
1h
Linsenschnitten
1h