Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g Polenta, vorgegart (2-Minuten-Polenta)
- 50 g Weizenmehl
- 570 g Wasser
- 90 g Butter, in Stücken
- 2 TL Salz, etwas mehr zum Bestreuen
- 250 g Ricotta
- 1 Ei
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 300 g Kürbis, in Spalten (5 mm), ggf. geschält (siehe Tipp)
- 150 g Zucchini, Scheiben ( 5 mm)
- 1 TL Rosmarin, frisch, gehackt
- 150 g Feta
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2526 kJ / 603 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45min
Süßkartoffelschmarrn mit scharfem Dip
30min
Kürbis-Rosmarin-Quiche
1 Std.
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1 Std.
Pikante Sterzschnitten
55 min
Linsen-Gemüsestrudel mit Radicchiosalat
1h 45min
Kürbisrisotto
45min
Grüne Knödel mit Kürbis-Pastinaken-Mus
1 Std.
Rote-Rüben-Tarte mit Feta
50min
Polentaschnitten mit Gemüse
45min
Polenta mit Spinat und Käse
1 Std.
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1 Std.