Polentatarte mit Ricotta und Kürbis

Polentatarte mit Ricotta und Kürbis

4.4 39 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 5min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Polenta, vorgegart (2-Minuten-Polenta)
    170 g
  • Weizenmehl
    50 g
  • Wasser
    570 g
  • Butter in Stücken
    90 g
  • Salz etwas mehr zum Bestreuen
    2 TL
  • Ricotta
    250 g
  • Ei
    1
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    2 Prisen
  • Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
    ½ TL
  • Kürbis in Spalten (5 mm), ggf. geschält (siehe Tipp)
    300 g
  • Zucchini Scheiben ( 5 mm)
    150 g
  • Rosmarin, frisch gehackt
    1 TL
  • Feta
    150 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 21 g
Calorieën 2526 kJ / 603 kcal
Vetten 38 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 45 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...