Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g Polenta, vorgegart (2-Minuten-Polenta)
- 50 g Weizenmehl
- 570 g Wasser
- 90 g Butter, in Stücken
- 2 TL Salz, etwas mehr zum Bestreuen
- 250 g Ricotta
- 1 Ei
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 300 g Kürbis, in Spalten (5 mm), ggf. geschält (siehe Tipp)
- 150 g Zucchini, Scheiben ( 5 mm)
- 1 TL Rosmarin, frisch, gehackt
- 150 g Feta
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2526 kJ / 603 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Süßkartoffelstrudel mit Spinat und Pinienkernen
1h 40 min
Polenta Pizza mit RUPP Rauchkäse Chili Paprika
55min
Brokkolilaibchen mit Nusskruste
55min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1h
Polentaschnitten mit Gemüse
45min
Polenta mit Spinat und Käse
1h
Kürbis-Rosmarin-Quiche
1h
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Topping
45min
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45min
Linsen-Gemüsestrudel mit Radicchiosalat
1 godz. 45 min
Grüne Knödel mit Kürbis-Pastinaken-Mus
1h
Kürbisrisotto
45min