Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Dinkelkörner
- 3 Eier (Größe M)
- 2 TL Salz
-
2
TL Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
of 1 TL Thymian, getrocknet -
2
TL Oregano, frisch, Blättchen abgezupft
of 1 TL Oregano, getrocknet - 20 g frischer Kren, in Stücken
- 200 - 250 g Frischkäse
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Rote Rüben, gegart
- 150 g Feta
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3586 kJ / 856 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 58 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Maroni-Mandel-Creme
10 min
Kürbis-Rosmarin-Quiche
1h
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1h
Linsen-Gemüsestrudel mit Radicchiosalat
1h 45min
Grüne Knödel mit Kürbis-Pastinaken-Mus
1h
Polentatarte mit Ricotta und Kürbis
1 godz. 5 min
Würziger Bergkäse-Zucchini-Kuchen mit Pilzen
50min
Quiche mit Apfel und Ziegenkäse
1h 25min
Polentaschnitten mit Gemüse
45min
Rotkrautstrudel
1h 10min
Vegetarisch gefüllte Hokkaidos aus dem Ofen
1 godz. 5 min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1h