Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Dinkelkörner
- 3 Eier (Größe M)
- 2 TL Salz
-
2
TL Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
of 1 TL Thymian, getrocknet -
2
TL Oregano, frisch, Blättchen abgezupft
of 1 TL Oregano, getrocknet - 20 g frischer Kren, in Stücken
- 200 - 250 g Frischkäse
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Rote Rüben, gegart
- 150 g Feta
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3586 kJ / 856 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 58 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bunte Ofen-Tortilla
1h 10 min
Flammkuchen mit Kürbis, Birne und Schinken
2h 30min
Rotkrautstrudel
1h 10 min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1 godz. 20 min
Kürbisquiche
2h 5min
Rote Rüben-Gulasch mit Dill-Erdäpfel
1h 30min
Melanzani-Zucchini-Auflauf mit Linsen
1 godz. 20 min
Quiche mit Apfel und Ziegenkäse
1h 25 min
Topinambur-Puffer mit Ricottakren
30min
Wurzelschmarrn aus dem Ofen mit Sauerrahmdip
50min
Kürbis-Rosmarin-Quiche
1h
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1h