Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzateig
- 240 g Wasser
- 1 TL Zucker
- Olivenöl, zum Einfetten
- 5 g frische Germ
- 400 g Weizenmehl, universal
- 1 TL Salz
Kürbiscreme
- 400 g Kürbis, geschält, in Stücken (1-2 cm)
- 500 g Wasser
- 1 Prise Knoblauch, gemahlen
- 1 Prise Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 20 g Olivenöl
Topping
- Weizenmehl, griffig, zum Bestreuen
- 60 g Frühstücksspeck, in Scheiben
- 10 g Crema di Balsamico (Balsamico-Creme)
-
200
g Scamorza, in Scheiben (4-5 mm)
of 200 g Käse, geräuchert, in Scheiben (4-5 mm) - 25 g Parmesan, gehobelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2947 kJ / 704 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 793 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hirseknödel mit Spinat auf Tomatenragout (glutenfrei)
1h 20min
Bärlauch-Gnocchi
1h 15min
Kabeljau nach Lagareiro Art mit Kohl-Bohnen-Brösel
1h
Rotwein-Pilz-Risotto
35min
Polentaknöderl mit Kürbiskernpesto
3 godz.
Polentatarte mit Ricotta und Kürbis
1 Std. 5 Min
Kürbisrisotto
45min
Grüne Knödel mit Kürbis-Pastinaken-Mus
1h
Rote Pizza mit Burrata, Melanzani und Zucchini
3h 45min
Brokkoli-Spinat-Köfte-Curry
1h 10min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1h