Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Öl zum Einfetten
- 60 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 4 Eier (Größe M)
- 3 Prise Salz
- 500 g Wasser
- 280 g frischer Babyspinat (siehe Tipp), gewaschen
- 1 Prise Muskatnuss, frisch gerieben
- 150 - 200 g braune Champignons
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 468 kJ / 112 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 308 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinat-Pistazien-Flans
35min
Spinatsalat mit Rhabarber und Erdbeeren
20 min
Melanzani-Kichererbsen-Röllchen
1h
Lauwarmer Pastinakensalat
45 Min
Kürbis-Radieschen-Salat
10 Min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40min
Labneh-Bällchen auf Kürbis und Rucola
13 godz. 30 min
Pastinaken-Blinis mit Blauschimmelkäse, Nüssen und Honig
2h 20min
Kohlsprossen-Salat mit Mandeln und Cranberrys
35min
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1h
Chicoréeschiffchen mit Oliven-Nuss-Tapenade
10 Min
Tomaten-Curry-Suppe mit Kichererbsen
13 godz. 10 min