Spinat-Pilz-Quiche-Cups

Spinat-Pilz-Quiche-Cups

4.3 12 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Öl zum Einfetten
  • Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
    60 g
  • Eier (Größe M)
    4
  • Salz
    3 Prise
  • Wasser
    500 g
  • frischer Babyspinat (siehe Tipp), gewaschen
    280 g
  • Muskatnuss, frisch gerieben
    1 Prise
  • braune Champignons
    150 - 200 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    1 Prise

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 308 mg
Eiwitten 11 g
Calorieën 468 kJ / 112 kcal
Vetten 7 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraten 4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...