Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Labneh-Bällchen
- 500 g Naturjoghurt
- 100 g Dukkah (siehe Tipps)
Minz-Vinaigrette
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zitrone, Schale dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 1 - 2 Zweiglein Minze, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 TL Zuckerrübensirup
- 60 g natives Olivenöl extra
Salat
- 500 g Wasser
- 450 g Butternusskürbis, mit Schale, in Spalten (1 cm)
- 1 TL Zitronensaft
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 100 g rote Zwiebeln, in Spalten (1 cm)
- ½ Granatapfel, Kerne ausgelöst
- 200 g Rucola
- 1 - 2 EL Kürbiskern, nach Geschmack (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1908 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Warmer Gemüsesalat mit pochierten Eiern
1h
Ofenmelanzani mit Chermoula, Zitronenbulgur und Minzjoghurt
1 Std. 20 Min
Lauwarmer Pastinakensalat
45 Min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
50 Min
Rote-Rüben-Salat mit Blutorangenvinaigrette
40 min
Grünes China-Gemüse
30 min
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1h
Gemüsesalat im Glas
20 min
Karfiol-Bohnen-Salat schnell auf den Tisch
10 min
Vollkornreissalat mit Kurkumadressing
1 Std. 5 Min
Lauwarmer Le Puy-Linsensalat mit Räuchertofu
1 Std. 35 Min
Topinambur-Puffer mit Ricottakren
30 min