![Walnuss-Spinat-Chutney Walnuss-Spinat-Chutney](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/13e6e08393a07798e832af1dc7848a7f/Derivates/9e3f16111c72e5f380cf48312a0cd0a8fd96801a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Blattspinat, frisch
- 500 g Wasser
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Minzeblättchen, frisch, abgezupft
- 10 g Korianderblätter, frisch, abgezupft
- 2 grüne Chilischoten, frisch, in Stücken
- 100 g Walnüsse, halbiert
- 1 TL Garam Masala
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 1 TL Ingwer-Knoblauch-Paste (siehe Tipp)
-
2
EL Sonnenblumenöl
of 2 EL Rapsöl
- Voeding
- per 300 g
- Calorieën
- 3784 kJ / 903 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 83 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 11.8 g
- Natrium
- 1247 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsenaufstrich
30 min
Rote-Rüben-Salat mit Granatapfelkernen
25 min
Lavendeleis mit Gin
15h
Veganer Cashew Chedder Käse
3h 10min
Vegane Bananen Curry Suppe
30 min
Zuccini-Minz-Suppe und Tomaten-Kokos-Suppe mit Linsenknödeln (XXL)
1h 20 min
Warmer Grünkohlsalat mit Bohnen, Nüssen und Gojibeeren
40 min
Warmer Bohnenaufstrich mit gegrillten Paprikastreifen
13h 20min
Karotten-Ingwer-Suppe
45 min
Tomaten-Kokos-Suppe mit Linsenknödeln
1h 10 min
Erbsen-Brokkolisuppe mit Feta und Minze
25 min
Karotten-Ingwer-Suppe mit Cashew-Topping
35 min