Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Blattspinat, frisch
- 500 g Wasser
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Minzeblättchen, frisch, abgezupft
- 10 g Korianderblätter, frisch, abgezupft
- 2 grüne Chilischoten, frisch, in Stücken
- 100 g Walnüsse, halbiert
- 1 TL Garam Masala
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 1 TL Ingwer-Knoblauch-Paste (siehe Tipp)
-
2
EL Sonnenblumenöl
of 2 EL Rapsöl
- Voeding
- per 300 g
- Calorieën
- 3784 kJ / 903 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 83 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 11.8 g
- Natrium
- 1247 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsenaufstrich
30min
Quinoa Taboulé
40min
Linsenchips
1h
Orientalischer Brunch
1 Std. 20 Min
Rotes Sauerkraut mit karamellisierten Birnen
40min
Maroni-Linsenaufstrich mit Champignons
25 Min
Himbeer-Snack-Kugeln
55min
Gurkensalat Asia Style (mit Gemüsestyler)
20 Min
Gemüsetatar rot-grün
15 Min
High Protein Brot (glutenfrei)
9 godz. 30 min
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5 Std. 20 Min
Rote Linsen-Fenchel-Aufstrich
1h