Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Buchweizen-Mehl (sehe Tipp)
- 2 ½ TL Salz
- 100 g Wasser und 2-3 Liter zum Kochen
- Kartoffelstärke, zum Bestäuben
- Voeding
- per 3 Portionen
- Calorieën
- 2803.3 kJ / 670 kcal
- Eiwitten
- 25.2 g
- Koolhydraten
- 141.2 g
- Vetten
- 6.2 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 20 g
- Natrium
- 5938.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
High Protein Brot (glutenfrei)
9 godz. 30 min
Reismehl
10min
Vanillejoghurt
13h
Aquafaba Pavlova
2 Std. 35 Min
Vollkorn-Pizza mit Brie, Serrano und Feigenmarmelade
3h 35min
Schoko-Kuchen im Rexglas (glutenfrei)
1 Std. 10 Min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20 Min
Menü: Karotten-Ingwer-Suppe; Gefüllte Gans mit Rotkraut und Schwarzwälderkirsch-Dessert
5 Std. 30 Min
Kärntner Had’nkeks mit Traubengelee
2h 20min
Hirse, gekocht
45min
Kräuterpaste
45min
Zwiebeln anbraten (200 g)
25 Min