Apparaten en accessoires
Aquafaba Pavlova
Voorbereiding. 35min
Totaal 2u. 35min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Feinkristallzucker75 g
-
Balsamico, weiß1 ½ EL
-
Aquafaba (Kichererbsenflüssigkeit aus der Dose) kalt (siehe Tipp)90 g
-
Vanille, gemahlen1 TL
-
225 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkaltKokosnusscreme225 g
-
Vanillezucker1 TL
-
Obst als Dekoration
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
68 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
1204 kJ /
288 kcal
Vetten
20 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
17.9 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix und Too Good To Go
20 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Quinoa tricolore, gekocht
35min
Slow Cooking Wurzelgemüsetopf
3u. 15min
Cremiger Haferdrink
10min
Kokosjoghurt (vegan)
12u. 25min
Key Lime Pie Eiscreme
5u. 15min
Süßer Ingwer-Zitronen-Sirup
55min
Veganes Pastatopping - Parmesan Alternative
10min
Sauerkraut, wild fermentiert
336u. 45min
Schoko-Kuchen im Rexglas (glutenfrei)
1u. 10min
Velouté von Topinambur
30min
Kimchi
74u. 15min
Reissuppe (Congee)
4u. 5min