High Protein Brot (glutenfrei)

High Protein Brot (glutenfrei)

4.2 82 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 9u. 30min
20 Scheiben

Ingrediënten

Am Vorabend
  • braune Linsen, getrocknet
    300 g
  • Kichererbsen, getrocknet
    100 g
  • Wasser
Zubereitung
  • Haferflocken
    100 g
  • Wasser
    320 g
  • Flohsamenschalen
    25 g
  • gemischte Samen und Kerne (z.B. Kürbiskerne und Sonnenblumenkerne)
    80 g
  • Salz
    1 TL
  • Backpulver
    1 TL
  • Apfelessig
    10 g
  • Olivenöl
    30 g

Voeding per 1 Scheibe

Calorieën 93 kcal / 387 kJ
Eiwitten 3 g
Vetten 5 g
Koolhydraten 10 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 1 g
Natrium 179 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...