High Protein Brot (glutenfrei)
TM6

High Protein Brot (glutenfrei)

4.0 (40 beoordelingen)

Ingrediënten

Am Vorabend

  • 300 g braune Linsen, getrocknet
  • 100 g Kichererbsen, getrocknet
  • Wasser

Zubereitung

  • 100 g Haferflocken
  • 320 g Wasser
  • 25 g Flohsamenschalen
  • 80 g gemischte Samen und Kerne (z.B. Kürbiskerne und Sonnenblumenkerne)
  • 1 TL Salz
  • 1 TL Backpulver
  • 10 g Apfelessig
  • 30 g Olivenöl

Voeding
per 1 Scheibe
Calorieën
387 kJ / 93 kcal
Eiwitten
3 g
Koolhydraten
10 g
Vetten
5 g
Verzadigd vet
1 g
Vezels
3 g
Natrium
179 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten