
Apparaten en accessoires
High Protein Brot (glutenfrei)
Voorbereiding. 15min
Totaal 9u. 30min
20 Scheiben
Ingrediënten
Am Vorabend
-
braune Linsen, getrocknet300 g
-
Kichererbsen, getrocknet100 g
-
Wasser
Zubereitung
-
Haferflocken100 g
-
Wasser320 g
-
Flohsamenschalen25 g
-
gemischte Samen und Kerne (z.B. Kürbiskerne und Sonnenblumenkerne)80 g
-
Salz1 TL
-
Backpulver1 TL
-
Apfelessig10 g
-
Olivenöl30 g
Voeding per 1 Scheibe
Calorieën
93 kcal /
387 kJ
Eiwitten
3 g
Vetten
5 g
Koolhydraten
10 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
1 g
Natrium
179 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Veggie Protein-Kicks
5 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk