![High Protein Brot (glutenfrei) High Protein Brot (glutenfrei)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ea1ebc74aa2e05d5d716908230840f99/Derivates/b6b0160bb3862f244967bc0c86229e06a49a0138.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Am Vorabend
- 300 g braune Linsen, getrocknet
- 100 g Kichererbsen, getrocknet
- Wasser
Zubereitung
- 100 g Haferflocken
- 320 g Wasser
- 25 g Flohsamenschalen
- 80 g gemischte Samen und Kerne (z.B. Kürbiskerne und Sonnenblumenkerne)
- 1 TL Salz
- 1 TL Backpulver
- 10 g Apfelessig
- 30 g Olivenöl
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 387 kJ / 93 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 179 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gewürzhirse mit Gemüse und Spiegeleiern
50 Min
Proteinbrot
1 Std. 15 Min
High Protein Omelette
30 Min
Linsenwraps (glutenfrei, vegan)
3 Std. 40 Min
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35 Min
Sellerie mit Brot-Crumble
50 Min
Maroni-Linsenaufstrich mit Champignons
25 min
High Protein Linsen-Bohnen-Suppe
40 min
Vegane Entenbrust mit Maroniknödeln und Apfelrotkraut (vegan)
8h 45min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1 Std. 50 Min
Buchweizenblinis (glutenfrei)
1 Std. 25 Min
Nurkorn-Brot
13 Std. 30 Min