Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Am Vorabend
- 300 g braune Linsen, getrocknet
- 100 g Kichererbsen, getrocknet
- Wasser
Zubereitung
- 100 g Haferflocken
- 320 g Wasser
- 25 g Flohsamenschalen
- 80 g gemischte Samen und Kerne (z.B. Kürbiskerne und Sonnenblumenkerne)
- 1 TL Salz
- 1 TL Backpulver
- 10 g Apfelessig
- 30 g Olivenöl
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 387 kJ / 93 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 179 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
High Protein Linsen-Bohnen-Suppe
40min
Cremige Brokkolisuppe mit Grünkern
35min
Nurkorn-Brot
13 Std. 30 Min
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5 Std. 20 Min
Palatschinken mit Maroni und Buchweizen (glutenfrei)
1 godz.
Brokkolisalat mit Apfel und Rind
30 min
Buchweizenstrudel mit Sauerkraut und Kürbis (glutenfrei)
1h 10min
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35min
Linsenwraps (glutenfrei, vegan)
3h 40 min
Proteinbrot
1 godz. 15 min
Linsenaufstrich
30 min
Maronicreme
15min