![Talggen Talggen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bcac59f8-f2f2-4041-aa8f-b93d93ca6a17/Derivates/0a609966-d08a-4299-8b2a-0040537bd5b5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Haferkörner
- 100 g Dinkelkörner
- 100 g Roggenkörner
- 1300 g Wasser
- Voeding
- per 1 komplettes Rezept
- Calorieën
- 4243 kJ / 1013 kcal
- Eiwitten
- 35.7 g
- Koolhydraten
- 189.5 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 30.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lesachtaler Hausbrot
30 Std. 30 Min
Langsemmerl mit Mohn und Sesam (Übernachtgare)
14ωρ.
Ajvar
1 godz.
Vollkorn-Pizza mit Brie, Serrano und Feigenmarmelade
3h 35min
Vegane Käferbohnen-Burger
1 godz. 45 min
Pitabrote
2 Std.
Slow Cooking Bohnen-Cassoulet mit Walnusspesto
4 Std. 40 Min
Talggenlaibchen mit Knoblauchmayonnaise
35min
Gewürzreis
25 min
Ölkarotten "Orient"
2 godz. 40 min
Tiroler Schlutzkrapfen (vegan)
1 Std. 30 Min
Warmer Bohnenaufstrich mit gegrillten Paprikastreifen
13h 20min