Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g gemischte frische Wildkräuter (z. B. Brennnessel, Bärlauch, Schafgarbe, Giersch, Spitzwegerich, Gundelrebe, Löwenzahn)
- 2 TL Kapern, eingelegt
- 15 g Salz, unjodiert
- 2 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 150 g Hanfsamen
- 100 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 50 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- 250 g Olivenöl
- 50 g Öl, der getrockneten Tomaten
- Olivenöl, zum Bedecken
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 4624 kJ / 1105 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 110 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hollerkoch
2 godz. 50 min
Kürbisketchup
2sa 5 dk
Bärlauch-Leinölaufstrich
15 Min
Kürbisbuchteln mit Kimchi
2u. 10min
Zucchini-Nektarinen-Relish
55min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2h 30min
Warmer Bohnenaufstrich mit gegrillten Paprikastreifen
13h 20min
Rote-Rüben-Relish
1h 15min
Porree-Gomasio
40 Min
Pfirsich-Curry-Chutney
1 Std.
Rote Rüben Hummus
10 Min
Buchweizen-Knäckebrot
1h 30 min