Wildkräuterpesto mit Hanfsamen

Wildkräuterpesto mit Hanfsamen

5.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 45min
4 Schraubgläser

Ingrediënten

  • gemischte frische Wildkräuter (z. B. Brennnessel, Bärlauch, Schafgarbe, Giersch, Spitzwegerich, Gundelrebe, Löwenzahn)
    150 g
  • Kapern, eingelegt
    2 TL
  • Salz, unjodiert
    15 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    2 TL
  • Kümmel, gemahlen
    1 TL
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    40 g
  • Hanfsamen
    150 g
  • Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
    100 g
  • getrocknete Tomaten in Öl abgetropft
    50 g
  • Olivenöl
    250 g
  • Öl der getrockneten Tomaten
    50 g
  • Olivenöl zum Bedecken

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Schraubglas

Eiwitten 22 g
Calorieën 4624 kJ / 1105 kcal
Vetten 110 g
Vezels 5 g
Koolhydraten 11 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...