Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 EL Kümmel, ganz
- 600 g Welsfilets, ohne Haut
- 5 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- 7 Msp. Salz
- 15 g frischer Kren, in Scheiben (2 mm)
- 100 g Sauerrahm
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 100 g Karotten, in Stücken
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 200 g Rotkraut, Strunk entfernt, in Stücken
- 120 g Rote Rüben, roh, geschält, in Stücken
- 15 g Sonnenblumenöl
- 400 g Fischfond
- 100 g Weißwein
- 1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (siehe Variation)
- 600 g Erdäpfel, festkochend, in Stücken (3 cm)
- frische Dille zur Dekoration
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2017 kJ / 482 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bärlauch Bowl mit Karfiolreis und Hanfsamen
30min
Kräutersaibling im Gemüsepackerl
50min
Maroni-Mandel-Creme
10 Min
Krautsuppe
55min
Apfelkren
40 min
Hollerkoch
2sa 50 dk
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50min
Letscho
40 min
Rote Rüben Salat mit Schafs-Joghurt
1h
Bärlauchpalatschinken mit Lammhaschee und Sauerrahmdip
1 Std. 30 Min
Eierschwammerlstrudel mit Paprikadip
3h 20min
Bärlauch-Leinölaufstrich
15min