Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Weiße Riesenbohnen, getrocknet
- 80 g natives Olivenöl extra
- 3 Knoblauchzehe, halbiert
- ¾ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Sesam, schwarz, etwas mehr zum Garnieren
- ½ TL Pizzagewürz
- 830 g Wasser
- ¾ TL Kurkuma, gemahlen
- 2 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- 3 Scheiben Ingwer, frisch, geschält (ca. 5 mm)
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 TL Wakame Algen, getrocknet (optioneel)
- 2 rote Paprika
- ¼ TL Cayennepfeffer, gemahlen
- ½ TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 389 kJ / 93 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Walnuss-Spinat-Chutney
45min
Linsenaufstrich
30 Min
Gemüse-Hummus
10 Min
Orangeroter Aivar-Hummus
1 Std. 15 Min
Kichererbsenpaste - Humus
13h
Rote-Rüben-Dip
15 Min
Wildkräuterpesto mit Hanfsamen
45min
Labneh-Bällchen auf Kürbis und Rucola
13h 30 min
Kürbis-Kichererbsen-Hummus
1 Std. 15 Min
Mediterraner Paradeiser-Linsen-Aufstrich
1 Std. 20 Min
Mungobohnenlaibchen mit Ingwerkarotten und Rahmdip
12 Std. 35 Min
Feuriger Bohnenaufstrich (vegan)
10 Min