Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Zwiebeln, in Stücken (2 cm)
- 2 Knoblauchzehen
- 180 g Karotten, in Stücken (2 cm)
- 200 g Maroni, gegart, geschält, halbiert
- 150 g rote Linsen
- 2 TL Salz und 4-6 Prisen zum Marinieren und Abschmecken
- 10 g Steinpilze, getrocknet
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 400 g Wasser
- 250 g Champignons, frisch, in Scheiben (5 mm)
- 1 roter Paprika
- 4 - 6 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 EL Hanföl
- 3 EL Apfelessig
-
3 - 4
Zweiglein Majoran, frisch, Blättchen abgezupft
of 1 TL Majoran, getrocknet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1164 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 927 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Getrüffelte Erdäpfelsuppe (vegan)
35 Min
Linsenaufstrich
30 Min
Paprika-Linsen-Hummus
25 Min
Kapern-Ei Aufstrich
25 Min
Sommerhummus
35 Min
Maronicreme
15 Min
Karotten-Ingwer-Suppe mit Cashew-Topping
35 Min
Kichererbsen-Cracker (glutenfrei, vegan)
30 Min
Süßer Rote-Rüben-Dip mit Orange
15 Min
Maroni Laibchen mit Rote-Rüben-Creme
50min
Maronicremesuppe (vegan)
45min
Saftige Rote-Rüben-Laibchen aus dem Ofen
1 Std. 5 Min