Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 30 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- 1 geh. TL Kapern, eingelegt
- 40 g natives Olivenöl extra
- 20 g Essig
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Senf
- 1200 g Wasser
- 4 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 240 g Dinkelreis (siehe Hintergrundinformation)
- 180 g Radieschen
- 100 g Rucola (siehe Variation)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1309 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Overnight Oats mit Feigen
13h
Karfiol-Bohnen-Salat schnell auf den Tisch
10 min
5-Elemente Kraftbrei mit Quinoa und Maroni
45min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
50min
Quinoasalat mit Zucchini und Karotte
1h 35 min
Quinoasalat mit Bohnen und Ziegenkäse
30min
Käferbohnensalat
35 Min
Haferflocken-Karotten-Busserl
55min
Rote Rüben Salat mit Schafs-Joghurt
1h
Vollwert-Baguettes
50min
Lauwarmer Avocado-Ei-Aufstrich
20 min
Brokkolisalat / Brokkoli-Feta-Aufstrich
10 min