Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 30 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- 1 geh. TL Kapern, eingelegt
- 40 g natives Olivenöl extra
- 20 g Essig
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Senf
- 1200 g Wasser
- 4 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 240 g Dinkelreis (siehe Hintergrundinformation)
- 180 g Radieschen
- 100 g Rucola (siehe Variation)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1309 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brokkolisalat / Brokkoli-Feta-Aufstrich
10min
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45min
Lauwarmer Pastinakensalat
45min
Mohnpalatschinken mit Zwetschkenröster
55 Min
Gemüseplatte mit Petersilien-Zitronensauce
50min
Roggenflammkuchen mit Blauschimmelkäse und Karotten
1h 30min
Kürbis-Radieschen-Salat
10min
Vollkornreissalat mit Kurkumadressing
1h 5 min
Kichererbsensalat mit Kräuterdressing
20min
Gewürzlinsen mit RUPP Enzian
40min
Erdäpfel-Sellerie-Gratin mit Paprikasauce
1h 30min
Vollwert-Baguettes
50min