Indisches Gemüsecurry

Indisches Gemüsecurry

4.4 28 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 Portionen

Ingrediënten

Reis
  • Wasser
    1300 g
  • Salz
    1 - 1 ½ TL
  • Olivenöl
    20 g
  • Reis, parboiled
    300 g
Gemüsecurry
  • Koriandersamen
    ½ TL
  • Kreuzkümmel, ganz
    ½ TL
  • Kardamomsamen
    ½ TL
  • Senfkörner
    ½ TL
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • frischer Ingwer in dünnen Scheiben
    15 g
  • rote Chilischote, frisch klein, halbiert, entkernt
    1
  • Olivenöl
    20 g
  • Kurkuma, gemahlen
    1 TL
  • Kokosmilch
    400 g
  • Wasser
    200 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe
    1 geh. TL
    1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
  • Salz
    2 TL
  • Kartoffeln, festkochend in Stücken (2-3 cm)
    600 g
  • Karotten in Scheiben (1 cm)
    150 g
  • Karfiolröschen
    150 g
  • Zucchini in Scheiben (1 cm), halbiert
    150 g
  • grüne Erbsen, tiefgekühlt
    100 g
  • Koriander, frisch abgezupft
    2 Stängel

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 9 g
Calorieën 1642 kJ / 395 kcal
Vetten 23 g
Vezels 6.8 g
Koolhydraten 36 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...