Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Blättchen Basilikum, frisch
- 1 - 2 Prisen Oregano, getrocknet
- 40 g natives Olivenöl extra
- 700 g Wasser
- 180 g Fisolen, frisch, geputzt, halbiert
- ½ TL Salz
- 150 g Quinoa, weiß, gewaschen
- 100 g Paradeiser, in Stücken (ca. 2 cm)
- 50 g Oliven, schwarz, entkernt, in Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1108 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 713 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kürbis-Linsen-Gemüse mit Apfel
30min
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45min
Kürbisgulasch
45min
Melanzani-Paprika Bowl mit Naturreis und Kofu
1 Std. 25 Min
Detox-Salat
10min
Quinoasalat mit Zucchini und Karotte
1h 35min
Gedämpfte Rote Rüben mit cremiger Walnusssauce
1h
Gewürzhirse mit Gemüse und Spiegeleiern
50min
Vegetarisch gefüllte Melanzani mit Safranjoghurt
50min
Kichererbsensalat mit Kräuterdressing
20min
Bunter Hirsesalat
45min
Melanzani-Zucchini-Auflauf mit Linsen
1h 20min