Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Blättchen Basilikum, frisch
- 1 - 2 Prisen Oregano, getrocknet
- 40 g natives Olivenöl extra
- 700 g Wasser
- 180 g Fisolen, frisch, geputzt, halbiert
- ½ TL Salz
- 150 g Quinoa, weiß, gewaschen
- 100 g Paradeiser, in Stücken (ca. 2 cm)
- 50 g Oliven, schwarz, entkernt, in Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1108 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 713 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45 min
Melanzani-Zucchini-Auflauf mit Linsen
1 godz. 20 min
Bohneneintopf mit Gerste
40 min
Gemüsegröstel mit Bohnen
40 min
Green Emotion
15min
Erdäpfel-Spinat-Auflauf mit Paradeissauce
35 Min
Saure Bohnen mit Ofengemüse
45 min
Bowl mit Zartweizen, Gemüse und Rote-Rüben-Hummus
50 Min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1 Std.
Melanzani-Paprika Bowl mit Naturreis und Kofu
1 Std. 25 Min
Pilzragout mit Fisolen
1 Std.
Gemüsereis mit Ei
35 Min