Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Karotten, geschält, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 200 g Speckwürfel
- 70 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- ½ - 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 3 Scheiben Schwarzbrot
- 1 - 2 TL Bohnenkraut, getrocknet
- ½ TL Kümmel, ganz
- 500 g Linsen, aus der Dose, gewaschen und abgetropft
- 250 g Wasser
-
200 - 300
g Mangoldblätter, frisch
of 200 - 300 g Baby-Pak-Choi - 10 - 15 g Essig
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2204 kJ / 527 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fisolengulasch
1h 10min
Slow Cooking Wurzelgemüsetopf
3h 15min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55min
Rote Rüben-Gulasch mit Dill-Erdäpfel
1h 30min
Krautsuppe
55min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50min
Kürbisgulasch
45 Min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1sa
Bohneneintopf mit Gerste
40 dk
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min
Polenta-Hendl-Eintopf
40 dk